Freitag, 13. Februar 2009

Love it.


I dag var en fin dag for aa ta bilder fordi det var lyst og fint ute...og saa var det fint lys her i "hobbyromet" =) Tenkte at bildene jeg tok av sjalet mitt var ikke veldig fine for et slikt sjal som i virkeligheten ser helt vidunderlig ut da...=)
Tenkte jeg skulle har hatt sjalnaal jeg og, men jeg fant ikke noe som saa stilig ut saa tok jeg noe helt annet da..=) ser her....Tror at jeg skal gi bort sjalet, fordi jeg liker den saa inmalig godt...en skal jo gi bort det en liker best da..=) haaper at den som skal faa den blir glad da...=)
I morgen skal jeg blir et aar eldre og det föles faktisk ikke saant at jeg blir eldre igjen da.. tiden gaar saa fort, men dette aaret skal bli spennende etter aa ha tatt eksamen staar verden aapent...=) Det skal blir strikking allikevel...=) og saa er det et nytt par pulsvarmere paa gang...oppskriften er fra frk badegakk....

Today was a bright and fine day..so the light was great to take some pictures. I wanted to show the scarf from a better sight. But I think it would like to give it to someone else, because I like it that much. Tommorow I am going to be one year older and I doesn´t feel like becoming older AGAIN.

Mittwoch, 11. Februar 2009

FINALLY.......

Det er hvit og fint ute, slik har det ikke vaert paa lenge. Det er bare dumt at det ikke er kaldt nok saann at snöen kommer til aa blir borte igjen.....men hvis ikke da er det bare aa ta fram ski og gaa en liten tur i skogen =) dere skal faa bilder hvis det skjer da...=)
Ellers har jeg finally strikka ferdig sjalet mitt...og her er den...Oppskriften er her i fra. Men jeg har gjort det litt om da...=) Den er strikka i mohair.
Ellers er det masse lesing til eksamene som skal tas snart. Da er det ikke mye tid til aa strikke.

Finally there is some snow outside and if it is not to warm I would really like to ski outside. So if this is going to happen I will post some pictures of the skitour. And finally I finished the shawl I started with before Christmas. But now there is little time for knitting because I have to learn for the upcomming examinations.

Samstag, 7. Februar 2009

Buttons

"Jeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg"

Hos mange har jeg lest om den konkurransen. synes knappene var kjempe fine og det hadde jo vaert stas aa vinne da og mer aa bruke knappene paa strikketöyet mitt =)